Tuesday, January 29, 2013

St. Paulia


St. Paulia (African Violet)

This story is a direct translation to Norwegian from English, if you would like to read the original english version that was written by Gary press this link African Violets. This story was translated to Norwegian by Nina. Denne historien er en direkte oversetting av en historie skrevet av Gary på vår søster blog i USA, for den engelske orginalen trykk på lenken African Violets. Denne historien er oversatt til Norsk av Nina.

Dette er en sann historie som skjedde tilbake mens min mor fremdeles var i live. Jeg tok meg av min mor som hadde mange helseproblemer, blant annet ulike hjertesykdommer og hjertesvikt. Hun var inn og ut av sykehuset så mange ganger i løpet av de siste tre årene av hennes liv at jeg gikk ut av telling. Hun hadde masse planter runt om i huset og hennes grønne fingre fikk alt til å gro. En av hennes favoritt planter var en St. Paulia, som vanligvis var forventet å blomstre to ganger i året. Min mors St. Paulia derimot hadde ikke blomstret på over syv år på tross av at den var både stor, kraftig og i utmerket stand, hun men tross alt dette fikk hun den aldri til å blomstre.

En lørdag morgen kom ambulansen og hentet min mor til sykehuset, dette viste seg å være hennes siste tur til sykehuset. I det hun ble tatt ut på båren så hun bort til planten og sa til meg med svak stemme. "Vent å se den dumme planten vil vente til jeg dør før den kommer i full blomst" Nå gikk det en uke med henne på sykehuset til en morgen kl 8:30 der sykehuset ringte meg opp og ba meg komme til sykehuset så snart som mulig da vår familie lege ba om å se meg. I det jeg tok telefonen så jeg at St. Pauliaen var for full blomst før første gangen på syv år. Jeg begynte å skjelve i det jeg svarte telefonen siden jeg nå viste at min mor var gått bort og dette var hennes måte å si farvel på, og helt riktig. Syv minutter senere kom jeg frem til sykehuset og legen opplyste meg om at min mor hadde gått bort.

Så mine venner, jeg tror at det er ett liv etter døden, med muliget for ånder, spøkelser og mye annet som vi ennå ikke forstår.

------------------------------------------------------------ 
Remember to check out our Paranormal Corner Online Store and if you have story you would like us to look into for posting in our blog contact us at waikikiblogboi@gmail.com
--------------------------------------------------------------- 

No comments:

Post a Comment